Tretie dresy Newcastlu United 2023/2024

2023/2024 Castore Liga majstrov Premier League
Autor: Myso

Tento týždeň štartuje Premier League a tak je načase dobehnúť resty s oblečením Newcastle United. Štvrtý tím predchádzajúceho ročníka uviedol svoje tretie dresy ešte v priebehu júla a keďže sa následne v prípravných stretnutiach predstavili vo všetkých dostupných farbách aj jeho brankári, je ten správny čas odhaliť si kompletnú kolekciu Strák pre sezónu 2023/24. Hlavné pruhované a náhradné zelené dresy dopĺňa tmavomodré oblečenie skombinované so žltými prvkami.

Nové tretie dresy majú véčkový výstrih doplnený žltým prúžkom. Povrch pokrýva nápaditá textúra s dvomi odtieňmi modrej farby, ktoré sú vo farebných prechodoch vytvarované do rôznych obrazcov. Klubový znak je vyhotovený v netradičnom žlto-čiernom prevedení. Na zadnej strane nájdeme nad menovkami nápis NUFC predstavujúci klubovú skratku. Zverenci Eddieho Howa si k tmavomodrým dresom oblečú rovnako sfarbené trenírky a štulpne. Alternatívou je kombinácia so žltými trenírkami.

Ako už bolo naznačené v úvode, v tomto článku sa pristavíme aj pri oblečení brankárov. Medzi tými figuruje na začiatku augusta naďalej aj slovenský reprezentačný gólman Martin Dúbravka, ktorý si v príprave zachytal v novom žltom (možno skôr svetlozelenom) drese počas sobotňajšieho zápasu s Fiorentinou. Ďalšími voľbami sú svetlomodré (alebo skôr tyrkysové) a ružové oblečenie. Všetky dresy sú v rovnakom dizajne, doplnené originálnou čiernou textúrou na pleciach a rukávoch.

Spomínaný zápas s Fiorentinou (2:0) bol súčasťou novovzniknutého Sela Cupu, ktorý zavŕšil prípravné obdobie Magpies pred štartom súťažných zápasov novej sezóny. Newcastle si na spomínanom turnaji nasledujúci deň poradilo aj so španielskym Villarrealom (4:0). Šesťnásobný víťaz FA Cupu odštartuje nový ročník Premier League v sobotu 12. augusta domácim zápasom proti Aston Ville.

Alternatívne kombinácie

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok