Hlavné dresy Newcastlu United 2023/2024

2023/2024 Castore Liga majstrov Premier League
Autor: Myso

Britská spoločnosť Castore včera oficiálne uviedla na trh nové dresy Newcastlu United pre budúcu sezónu 2023/24. Oblečenie je oslavou návratu klubu do Ligy majstrov po 20 rokoch a zároveň svojim retro dizajnom vzdáva hold bohatému dedičstvu The Magpies.

K Newcastlu patria neodmysliteľné čierno-biele pruhy, ktoré tento rok dopĺňa čierny véčkový výstrih s dvojicou bielych prúžkov. Najmä vďaka tomuto prvku sa fanúšikom vynoria spomienky na 80. roky minulého storočia. Na zadnej strane výstrihu nájdeme biely nápis NUFC. Straky budú mať v novej sezóne aj nového partnera. Stávkovú kanceláriu Fun88 strieda saudskoarabská stavebno-obchodná spoločnosť Sela. Pruhované tričká dopĺňajú čierne trenírky a biele štulpne. K dispozícii bude ale aj výstroj v kontrastnom prevedení.

Spoluzakladateľ Castore Tom Beahon o nových dresoch povedal: „Sme neskutočne hrdí na to, že môžeme odhaliť najnovšiu súpravu Newcastle pre nadchádzajúci ročník 2023/24. Táto sezóna je pre nás tretia s týmto fantastickým klubom a nemôžeme byť šťastnejší, keď vidíme ich inšpirujúce úspechy v Premier League. Tešíme sa na to, ako sa budúcu sezónu klub vráti na európsku scénu a budeme dúfať, že Straky budú pokračovať v impozantných výkonoch, ktoré predvádzajú odkedy sa k tímu pripojil manažér Eddie Howe.”

Nadšenie z nových súprav neskrýval ani Peter Silverstone, klubový obchodný riaditeľ: „Sme nadšení z uvedenia nášho domáceho dresu 2023/24, o ktorom vieme, že bude inšpirovať našich mužov aj ženy na ihrisku a taktiež našu neuveriteľnú fanúšikovskú základňu. Dizajnéri spoločnosti Castore odviedli neuveriteľnú prácu pri navrhovaní elegantnej a modernej súpravy, ktorá vychádza z nášho bohatého klubového dedičstva. Myslím si, že aj naši fanúšikovia budú nadšení z toho, ako dodávateľ do tohto fantastického dizajnu zakomponoval nášho nového sponzora na prednej časti trička.”

Newcastle má za sebou úspešnú sezónu, v ktorej obsadilo štvrté miesto v Premier League so štvorbodovým náskokom pred piatym Liverpoolom. Ako už bolo spomenuté, Straky sa vďaka tomuto umiestneniu kvalifikovali do skupinovej fázy Ligy majstrov. V tíme pôsobí aj slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka. Ten však časť poslednej sezóny strávil na hosťovaní v Manchestri United a za Newcastle si pripísal len tri štarty.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok