Tretie dresy Atlética Madrid 2023/2024

2023/2024 Liga majstrov Nike Primera Division
Autor: Myso

Na začiatku septembra predstavilo svoje nové tretie dresy aj madridské Atlético. Bronzový tím predchádzajúcej sezóny La Ligy uvidíme na súperových ihriskách aj v netradičných zelených dresoch. Ich farba súvisí s myšlienkou udržateľnosti a znižovania dopadov na životné prostredie.

Zelené tričká sú na bokoch a koncoch rukávov doplnené čiernymi detailmi. Tmavá farba je prítomná aj na okrúhlom výstrihu, ktorý je však v prednej strane zhodný s podkladom. Emblémy partnerov ako aj klubový znak sú taktiež v čiernej farbe. Tretie dresy Atlética sú prvými v novej sezóne, na ktorých sa už hneď pri predstavení nachádza logo nového klubového partnera Riyadh Air.

Aj tretie dresy Atlética sú vyrábane vylepšenou technológiou, ktorá ešte viac využíva recyklovateľné materiály. Odkaz na túto myšlienku je uvedený aj na vnútornej strane výstrihu, kde nájdeme nápis Play Green Atleti. Americká spoločnosť už najnovšie využíva výrobný odpad aj pri tvorbe emblémov. Z tohto dôvodu sa na logu Nike, či klubovom znaku vyskytujú malé farebné bodky.

Madridský celok predstavil ešte v priebehu júla nové červeno-biele pruhované dresy a taktiež oznámil, že klub bude aj počas aktuálnej sezóny naďalej používať oblečenie uvedené k 120. výročiu jeho založenia. Brankári chytajú v známom dizajne s pruhovanou textúrou, ktorý majú k dispozícii najlepšie kluby spolupracujúce s americkým dodávateľom.

Záverečný augustový deň priniesol aj Atléticu žreb skupinovej fázy Ligy majstrov. Los Colchoneros narazia v skupine E na holandský Feyenoord Rotterdam, talianske Lazio Rím a škótsky Celtic Glasgow. Zverenci argentínskeho trénera Diega Simeoneho budú chcieť určite odčiniť vlaňajšiu nevydarenú sezónu, v ktorej v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži nedokázali postúpiť zo skupiny.

Fotogaléria

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok