Hlavné dresy Atlética Madrid 2023/2024

2023/2024 Liga majstrov Nike Primera Division
Autor: Myso

Ďalším popredným španielskym klubom, ktorý predstavil svoje nové dresy pre blížiaci sa ročník 2023/24 je Atlético Madrid. Bronzový tím poslednej sezóny La Ligy bude aj v ďalšom období hrávať v oblečení od americkej spoločnosti Nike.

Po minuloročnom experimente so zvlnenými pruhmi sa Los Colchoneros vracajú ku klasickému vzhľadu svojich dresov. Červené tričká sú na prednej strane vyplnené tradičnými vertikálnymi pruhmi, keď trojicu červených dopĺňa kvarteto bielych. Rukávy i prevažná časť zadnej strany sú červené, vzadu nad menovkami sa nachádza španielska vlajka. Partnermi madridského klubu zostávajú aj v ďalšom období spoločnosti WhaleFin.com, Hyundai a Ria Money Transfer.

Klub taktiež oznámil, že dresy vydané k 120. výročiu založenia budú v sezóne 2023/24 používané pre zápasy na súperových ihriskách. Zverenci Diega Simeoneho si minulosezónnym umiestnením zabezpečili účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov. Vlani obsadili v skupine prekvapujúco až posledné miesto, keď ich preskočili FC Porto, Club Bruggy i Bayer Leverkusen.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok