Náhradné dresy Paríža Saint-Germain 2023/2024

2023/2024 Liga majstrov Ligue 1 Nike
Autor: Myso

V nedeľu sa v Paríži konali prvýkrát v histórii bežecké preteky PSG We Run Paris, na ktorých boli odhalené nové náhradné dresy úradujúceho francúzskeho majstra. Na desaťkilometrovej bežeckej trati si nové oblečenie oblieklo okrem futbalistov aj viacero známych atlétov, vrátane juhoafrickej bežkyne Caster Semenyaovej, či francúzskeho majstra sveta z roku 2005 Ladjiho Doucourého.

Dresu dominuje výrazný pruh na hrudi s prechodom v klubových farbách. Na červeno-modrom gradiente je umiestnené biele logo partnera Qatar Airways. Konce rukávov sú modré a ďalšie modré prvky nájdeme aj na zadnej strane tričiek nad menovkami. V spomínanom priestore nechýba ani francúzska vlajka. Súpravy kompletizujú biele trenírky s modrými trojuholníkmi po bokoch a biele štulpne.

Paríž sa v nových bielych dresoch predstaví aj v Lige majstrov, do ktorej sa automaticky kvalifikoval ako francúzsky šampión. V predchádzajúcej sezóne dokázali zverenci trénera Christopha Galtiera v konkurencii Juventusu Turín, Benficy Lisabon a Maccabi Haifa postúpiť zo skupiny, no v osemfinále ich zastavil Bayern Mníchov (0:1 doma, 0:2 vonku).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok