Tretie dresy SSC Neapol 2023/2024

2023/2024 Emporio Armani Liga majstrov Séria A
Autor: Myso

Tretie dresy predstavil na začiatku septembra Neapol. Úradujúci taliansky majster sa u súperov bude v aktuálnej sezóne predstavovať aj v čierno-zelenom oblečení inšpirovanom maorskými tetovaniami. Tie symbolizujú silu, spojenie, vytrvalosť a moc.

Čierne tričká sú po celom povrchu pokryté textúrou s krúžkami uprostred ktorých nájdeme písmeno N. Tento vzor vychádza z klubového znaku. Spomínané tetovania v zelenej farbe sú viditeľné na obidvoch rukávoch a ľavej hornej časti. Logo výrobcu Emporio Armani je spoločne s emblémami partnerov v zlatej farbe.

K uvedeniu nových dresov vzniklo aj pútavé video, ktoré sprevádza slogan: „On my skin. In my soul.“ – „Na mojej koži. V mojej duši.” Neapol debutoval v nových čiernych dresoch vo včerajšom stretnutí Série A proti Laziu. Tím Stanislava Lobotku tentokrát na rímskeho súpera nestačil a prehral 1:2 (góly: Zieliński – Luis Alberto, Kamada).

Tretie neapolské dresy dopĺňajú hlavné belasé a náhradné biele oblečenie predstavené ešte v priebehu júla. Brankári trojnásobného talianskeho šampióna zabraňujú tento ročník gólom v žltom a oranžovom prevedení.

Podobne ako ostatné tímy, aj Neapol sa vo štvrtok dočkal vyžrebovania základných skupín prestížnej Ligy majstrov. Obhajca talianskeho titulu sa môže tešiť na atraktívny zápas proti Realu Madrid. Zvyšné dva tímy v skupine C tvoria portugalský Sporting Braga a nemecký Union Berlín. Najväčším úspechom Partenopei na európskej scéne je víťazstvo v Pohári UEFA z roku 1989.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok