Náhradné dresy Interu Miláno 2023/2024

2023/2024 Liga majstrov Nike Séria A
Autor: Myso

Posledný júlový deň využil na oficiálne predstavenie svojich nových náhradných dresov aj milánsky Inter. Tradičné biele tričká doplnené klubovými farbami uvidíme v budúcej sezóne na súperových ihriskách v Sérii A, domácej pohárovej súťaži, ako aj v prestížnej Lige majstrov.

Prezentáciu oblečenia sprevádza slogan “Never Away.” Domov je pre priaznivcov Interu kdekoľvek na svete. Vďaka početnej komunite fanúšikov sa žiadny priaznivec milánskeho celku necíti vo svete mimo svojho domova. „Keď sa čierna stretne s modrou, vždy nájdem svojich bratov, vždy nájdem svoje sestry. Narodil som sa ako Internazionale,” uvádza klub vo svojej reklamnej kampani k uvedeniu nových dresov. Elegantné prevedenie bielych súprav dopĺňa neodmysliteľná dvojica modrej a čiernej, ktoré sú na tričkách sformované do diagonálneho pruhu. Vnútornú stranu výstrihu vypĺňa vlajka mesta Miláno, spoločne s obdĺžnikom v klubových farbách.

Aj na náhradných dresoch nájdeme nový grafický vzor, ktorý zjemňuje hranice medzi pruhmi. Na hrudi je využitý dokonca aj pri prechode do bielej farby, ktorá vo forme podkladu vytvára priestor pre logo partnera Paramount+. K nemu sa viaže jedna zaujímavosť. Zatiaľ čo na hlavných pruhovaných dresoch dostalo priestor kompletné logo, vrátane štítu s kruhovým pozadím, na náhradných bielych je prítomný len nápis. Ľavý rukáv vypĺňa emblém partnera eBay a nad znakom Nike budeme vidieť v domácich súťažiach aj zeleno-bielo-červený kruh symbolizujúci víťazstvo v Coppa Italia. Inter v máji získal už svoj pätnásty domáci pohár, keď si vo finále poradil s Fiorentinou 2:1.

Podobne ako ďalšie svetové veľkokluby, aj milánsky celok si spestril letné prípravné obdobie zahraničným turné. Nerazzurri sa predstavili v Ázii, kde sa stretli so saudskoarabským Al Nassri (1:1) a taktiež aj francúzskym majstrom Parížom Saint-Germain (2:1). Práve tento súboj mal špeciálnu príchuť pre nášho reprezentačného kapitána Milana Škriniara, ktorý počas leta prestúpil z Interu práve do PSG. Nová sezóna Série A štartuje pre mužstvo Simona Inzaghiho 19. augusta, kedy sa na domácom trávniku stretne s AC Monza.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok