Hlavné dresy Interu Miláno 2023/2024

2023/2024 Liga majstrov Nike Séria A
Autor: Myso

Ako bolo avizované v nedeľňajšom týždenníku, tieto dni patria aj článku o nových dresoch Interu Miláno. Tie bronzovému tímu minulej sezóny Série A opäť pripravila americká spoločnosť Nike a v nasledujúcich troch ročníkoch na nich budeme vidieť aj logo partnera Paramount+, s ktorým klub začal spolupracovať len nedávno, pred finálovým stretnutím Ligy majstrov.

Nové oblečenie Nerazzurri spája čierne a modré línie tak, aby odrážalo rozmanitosť a dynamiku samotného klubu a taktiež mesta Miláno. Miesta, kde sa stretáva kultúra, umenie a inovácie. Miesta, kde spolunažívajú rôzne komunity. A miesta, kde sa Inter snaží spájať a inšpirovať nové generácie ľudí prostredníctvom športu a štýlu. Či už na ihrisku alebo aj mimo neho.

Súpravy pre sezónu 2023/24 spochybňujú konvencie, nanovo definujú hranice, oslavujú rozmanitosť a usilujú sa o inovácie. Dizajnéri spoločnosti Nike dodali ikonickým klubovým farbám nový nádych prostredníctvom jedinečného vzoru, ktorý na tričkách zjemňuje prechody medzi jednotlivými pruhmi. Prepojenie so samotným mestom je umocnené jeho vlajkou umiestnenou na vnútornej strane výstrihu.

K predĺženiu spolupráce so sponzorom Paramount+ klub povedal, že sa jedná o partnerstvo dvoch globálnych značiek, ktorých cieľom je pobaviť a zaujať veľké a rôznorodé publikum. Tak ako Inter, aj streamovacia služba sa usilujú o inovácie a ich cieľom je hľadať nové generácie priaznivcov. Ďalším partnerom 19-násobného talianskeho šampióna je obchodná platforma eBay, ktorej logo sa nachádza na ľavom rukáve.

Interu sa v minulej sezóne nepodarilo obhájiť majstrovský titul z roku 2022. Tréner Simone Inzaghi však opätovne doviedol svoj tím do skupinovej fázy Ligy majstrov. V jej poslednej edícii si modro-čierni vybojovali postup do istanbulského finále, v ktorom však prehrali s Manchestrom City. Milánsky celok vyhral najprestížnejšiu európsku klubovú trofej celkovo trikrát, naposledy v roku 2010.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok