Tretie dresy Manchestru City 2023/2024

2023/2024 Liga majstrov Premier League Puma
Autor: Myso

Úradujúci anglický majster predstavil svoje nové hlavné oblečenie ešte v máji. Na ďalšiu z nových súprav pre sezónu 2023/24 sme si museli počkať vyše dvoch mesiacov. Prednosť pred náhradnými dresmi dostávajú tretie, ktoré sa dočkali oficiálneho uvedenia na aktuálnom japonskom turné. Čierne tričká s motívmi bleskov sú inšpirované energiou a živosťou mesta Manchester, mesta, ktoré nikdy nespí.

Najnovšie oblečenie Citizens je okrem tradičnej belasej farby skombinované aj s energickou neónovou ružovou, ktorú nájdeme na klubovom znaku, emblémoch spoločnosti Puma, či logu partnera Etihad Airways. Súprava odráža dynamický a inovatívny štýl hry Manchestru City, ako aj elektrizujúcu atmosféru, ktorá sprevádza každý jeho zápas. Nové dresy sú navrhnuté tak, aby zaujali na prvý pohľad na ihrisku aj mimo neho.

Záložník deväťnásobného anglického šampióna Jack Grealish o novom oblečení povedal: „Absolútne milujem novú tretiu súpravu, upúta pozornosť a na ihrisku bude vyzerať skvele! Už sa neviem dočkať, kedy si ju oblečiem v našom zápase proti Bayernu Mníchov. Bol to úžasný zážitok navštíviť a natočiť našu kampaň v Tokiu, je to neuveriteľné mesto a je skvelé, že tu môžeme predstaviť našu novú súpravu počas predsezónnej prípravy.“

Spomínané stretnutie s Bayernom bolo na programe včera vo večerných hodinách a zverenci Pepa Guardiolu v ňom zvíťazili nad nemeckým šampiónom 2:1. O presné zásahy Manchestru sa postarali James McAtee a Aymeric Laporte. The Sky Blues odohrali na aktuálnom ázijskom turné aj víťazný zápas proti Yokohame a v nedeľu ešte na nich čaká v kórejskom Soule súboj s madridským Atléticom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok