Dresy Sheriffu Tiraspoľ 2021/2022

2021/2022 Adidas Liga majstrov
Autor: Myso

Písanie webu o dresoch prináša aj niekoľko prekvapujúcich vecí. Asi nikdy by som nepovedal, že budem v rámci článkov o tímoch Ligy majstrov písať o oblečení moldavského celku. Sheriff Tiraspoľ si však za svoje výkony bezo sporu zaslúžil miesto v tohtoročnom prehľade a tak si máte možnosť prečítať pár informácií o jeho aktuálnych dresoch z dielne nemeckej spoločnosti Adidas.

Oblečenie klubu, ktorý píše svoju históriu len od roku 1997, nepatrí medzi obzvlášť zaujímavé. V Tiraspole si vybrali katalógový model Adidas Regista 20. Najčastejšie používajú jeho čiernu verziu, alternatívou je žltá. Obidva dresy sú skombinované s bielou farbou. Kuriozitou je fakt, že úplne rovnaké dresy má v aktuálnej sezóne aj slovenský celok MFK Snina, pôsobiaci v 3. lige východ. Tiraspoľ nerobí v aktuálnej sezóne napriek skvelým výsledkom reklamu žiadnemu partnerovi.

Dresy v obidvoch spomenutých farbách dopĺňajú trenírky a štulpne v zhodnom farebnom prevedení. Brankári 19-násobného majstra svojej krajiny chytajú v modeli Adidas AdiPro 20. V skupinovej fáze sa stihli predstaviť v jeho koralovo-čiernej a svetlozeleno-čiernej verzii. Spomeňme ešte jednu zaujímavosť. V samotnej moldavskej ligovej súťaži používa Sheriff iné verzie hráčskych dresov: žlto-čierny model Tiro 19 a čierny model Tabela 18.

Sheriff na ceste do hlavnej fázy Ligy majstrov postupne vyradil Teutu (Albánsko), Alaškert (Arménsko), CZ Belehrad a v play-off aj Dinamo Záhreb. Po dvoch zápasoch skupiny mal na čele plný bodový zisk po víťazstvách nad Šachtarom Doneck (2:0 doma) a Realom Madrid (2:1 vonku). Následne však prišli tri prehry, no šesť získaných bodov už garantuje moldavskému celku jarné zápasy v Európskej lige UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok