Unikátne dresy Talianska 2021

2021/2022 Puma Reprezentácie
Autor: Myso

Spoločnosť Puma dnes oficiálne predstavila nové oblečenie talianskej reprezentácie. Nemecký výrobca posúva hranice futbalových inovácií vďaka novej technológii, ktorá dostala názov ULTRAWEAVE. Podľa tlačovej správy sa jedná o najľahšiu tkaninu v histórií športovej značky so šelmou v logu.

Tkanina bola vyvíjaná niekoľko rokov v spolupráci s atlétmi. Vo výsledku má dres naozaj priam zanedbateľnú hmotnosť – len 72 gramov! Vďaka moderným technológiám by tak mal hráčom umožňovať dosahovať ešte lepšie výkony, rýchlosť a dynamiku. Zápasovú premiéru bude mať už dnes večer v semifinále Ligy národov UEFA v stretnutí Talianska proti Španielsku.

Z dizajnového hľadiska sa jedná o pokračovanie štýlu, ktorý sme videli pri Squadre Azzurra v posledných rokoch. Tričká sú opäť pokryté geometrickými vzormi s renesančnou grafikou. Oproti oblečeniu z víťazného letného európskeho šampionátu zmizol tmavomodrý golierik, ktorý je nahradený moderným véčkovým výstrihom.

Taliansko sa stalo víťazom svojej skupiny A1, v ktorej zaznamenalo tri víťazstvá a tri remízy. Zverenci Roberta Manciniho nazbierali o bod viac ako druhé Holandsko. Záver Ligy národov sa uskutoční práve na Apeninskom polostrove. Po dnešnom a zajtrajšom semifinále bude nasledovať vyvrcholenie v nedeľu, kedy je na programe finálový zápas i stretnutie o tretie miesto.

Aktualizácia 7.10.2021 – Fotogaléria zo zápasu so Španielskom (1:2): Góly: 83. Pellegrini – 17. a 45+2. F. Torres.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok