Tretie dresy Tottenhamu Hotspur 2021/2022

2021/2022 Nike Premier League
Autor: Myso

Anglický Tottenham Hotspur skompletizoval predstavovanie dresov pre prebiehajúcu sezónu 2021/22. Dnes boli oficiálne uvedené tretie dresy, ktorým dominuje fialová farba. Unikátny dizajn oblečenia je výsledkom spolupráce londýnskych umelcov a dizajnového tímu americkej spoločnosti Nike.

V tlačovej správe klubu sa uvádza: „Kreatívne vízie skupiny dizajnérov sú oživením dizajnu tretej súpravy. Ten zahŕňa odvážne výtlačky a vzory inšpirované ulicami Tottenhamu. Nápadný purpurový dizajn oslavuje živosť okolia nášho štadióna s logom N17 na vnútornej strane výstrihu.“

Spomínaná skratka N17 nie je vybraná náhodne. Jedná sa o poštové smerovacie číslo severnej časti Londýna, v ktorej sa nachádza štvrť Tottenham i štadión Kohútov. Dizajnové tričká dopĺňajú fialové trenírky s čiernym prúžkom a fialové štulpne s bielymi emblémami Nike a nápismi Spurs.

Tottenham bol dnes v akcii v Európskej konferenčnej lige UEFA, kde ale na zápas v Rennes nastúpil vo svojich hlavných bielych dresoch. Zverenci portugalského trénera Nuna Espírita Santa remizovali v stretnutí 2:2. Ich ďalším súpermi v základnej skupine G sú ešte holandský Viteese Arnhem a slovinský NŠ Mura.

Publikované 16. septembra 2021 a zaradené do
2021/2022 Nike Premier League

📸 shop.tottenhampotspur.com a instagram.com/spursofficial

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok