Hlavné dresy Tottenhamu Hotspur 2021/2022

2021/2022 Nike Premier League
Autor: Myso

Ešte v priebehu mája odhalil svoje nové dresy pre blížiacu sa sezónu 2021/22 londýnsky Tottenham. Spurs začali presne pred 100 rokmi používať na svojom oblečení znak kohúta a tak sú aktuálne súpravy prispôsobené tomuto okrúhlemu výročiu.

Prevedenie tradičných bielych dresov je tak veľmi jednoduché. Až na detailnejších záberoch si je možné všimnúť jemnú pruhovanú textúru, ktorá vypĺňa celý povrch oblečenia. To bolo aj v prípade Tottenhamu vytvorené pomocou moderných technológií s využitím recyklovaných plastových fliaš.

Zverencov portugalského manažéra Nuna Espirita Santa uvidíme v nasledujúcom ročníku v kombinácii bielych tričiek, tmavomodrých trenírok a tmavomodrých štulpní. Táto farebná kombinácia kopíruje oblečenie Spurs zo spomínaného roku 1921.

Brankári si zachytajú v oblečení, na ktorého prednej strane sa podľa použitých vzorov striedajú štvorce v rôznych odtieňoch svetlozelenej. Podobný vzor je využitý aj na pravom rukáve. Alternatívnou farbou je oranžová. Partnerom klubu zostáva finančná spoločnosť AIA, na rukáve budú Kohúti robiť reklamu platforme Cinch, ktorá slúži na kúpu a predaj automobilov.

Tottenham obsadil v predchádzajúcom ročníku Premier League až siedmu priečku, no aj napriek tomu ho uvidíme v pohárovej Európe. Spurs sa predstavia v play-off novej Európskej konferenčnej ligy UEFA, kde na nich čaká lepší z dvojice Pacos Ferreira – Larne.

Fotogaléria

Publikované 7. augusta 2021 a zaradené do
2021/2022 Nike Premier League

📸 shop.tottenhampotspur.com, news.nike.com, instagram.com/spursofficial a gettyimages.com

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok