Hlavné a náhradné dresy Leicestru City 2021/2022

2021/2022 Adidas Premier League
Autor: Myso

Medzi popredné anglické tímy sa v posledných sezónach zaradil aj Leicester City. Víťaz Premier League z roku 2016 predstavil svoje nové hlavné dresy ešte v priebehu mája. Zverenci Brendana Rodgersa si po ročnej pauze opäť zahrajú v prevedení s modrými tričkami, bielymi trenírkami a modrými štulpňami.

Modré tričká sú v okolí výstrihu a na konci rukávov doplnené zlatými detailmi. Povrch je tvorený kamuflážou a na hrudi si môžeme všimnúť už logo nového partnera klubu, ktorým sa stala brokerská spoločnosť FBS. Zadnú stranu nad menovkami vypĺňa skratka klubu LCFC.

Náhradné oblečenie malo zápasovú premiéru v závere júla, kedy si Leicester v prípravnom období zmeral sily s celkom Wycombe Wanderers, ktorý pôsobí v druhej najvyššej anglickej súťaži. Mätovo zelené dresy nepokrstil aktuálny držiteľ FA Cupu víťazne, keď svojmu súperovi podľahol najtesnejším rozdielom 0:1.

Aj náhradné oblečenie The Foxes je charakteristické textúrou. Tú tvorí tentokrát šachovnicový vzor, na ktorom sú niektoré zo štvorcov ešte oživené diagonálnymi pásikmi. Svetlá zelená farba je kombinovaná s tmavomodrou. V tomto farebnom prevedení je vyhotovený aj klubový znak. Výstroj dopĺňajú tmavomodré trenírky a mätovo zelené štulpne.

Leicester si dal tento rok záležať aj na predstavení oblečenia brankárov. Jednotka tímu Kasper Schmeichel bude mať so svojimi kolegami k dispozícii tri farebné varianty gólmanského modelu Adidas Condivo 21.

Piaty celok minulej sezónny najvyššej anglickej súťaže začal aktuálny ročník fantasticky. V súboji o Community Shield zdolal ako víťaz minuloročného FA Cupu úradujúceho anglického majstra Manchester City 1:0. Vo Wembley sa o jediný presný zásah stretnutia postaral v 89. minúte nigérijský útočník Kelechi Promise Iheanacho.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok