Náhradné dresy Realu Madrid 2021/2022

2021/2022 Adidas Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

Záver augusta patril na tomto webe aj španielskym tímom a aj nový mesiac otvoríme dresmi z La Ligy. Pred necelým mesiacom odhalil svoje nové modré oblečenie Real Madrid. Súpravy určené pre zápasy na ihriskách súperov sú inšpirované piliermi madridskej kultúry – umením, hudbou a ľuďmi.

Povrch modrých tričiek a štulpní pokrýva grafika inšpirovaná madridskou štvrťou Malasaña. Tvary a nápisy majú pripomínať graffiti a okrem dresov sa objavia aj na ďalšom oblečení v kolekcii pre aktuálnu sezónu. Modré súpravy sú skombinované s oranžovou (ktorú môžeme v prebiehajúcom ročníku vidieť aj na hlavných bielych dresoch) a bielou.

V štýle graffiti je vytvorený aj biely nápis umiestnený na zadnej strane tričiek nad menovkami. Dresy sú produkované v rámci série Primegreen, pri ktorej výrobe sa používajú recyklované materiály. Modré oblečenie malo premiéru v zápase ženského tímu proti Sparte Praha, muži si ho prvýkrát vyskúšali v prípravnom období proti AC Miláno.

Ako už bolo spomenuté v článku k hlavným dresom, na Real čaká tento rok opäť aj skupinová fáza Ligy majstrov. Súperom 34-násobného španielskeho šampióna budú v základnej skupine D taliansky Inter Miláno, ukrajinský Šachtar Doneck a moldavské prekvapenie Šeriff Tiraspoľ.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok