Dresy Ukrajiny 2020-2021

2020/2021 Joma Reprezentácie
Autor: Myso

Aktualizované 13.6.2021 – Ukrajina na turnaji v nových dresoch.

Nové ukrajinské dresy vyvolali búrlivé reakcie najmä v Rusku a v priebehu júna k nim vznikol nový samostatný článok. O pôvodných určených pre roky 2020 a 2021 si môžete prečítať nižšie.


Na treťom európskom šampionáte v rade sa predstaví Ukrajina. Náš východný sused si toto leto zahrá v skupine C v dresoch od španielskeho dodávateľa Joma.

Ukrajina predstavila svoje nové oblečenie počas minuloročného júla. Dresy sú vo veľmi jednoduchom prevedení, pričom na nich dominujú národné farby – žltá a modrá. Povrch prednej strany tričiek vypĺňa pri obidvoch verziách nenápadná textúra zložená z prvkov typického ukrajinského vzoru.

Nové dresy Ukrajiny majú véčkový výstrih, ktorý je v prednej časti zvýraznený kontrastným farebným pruhom. Na zadnej strane tričiek sa nachádza vo vrchnej časti malý nápis Ukraine. Tričká sú doplnené trenírkami a štulpňami v spomínaných národných farbách.

Ukrajina pri svojich dvoch doterajších účastiach vždy skončila už v základnej skupine. Tento rok sa zverenci legendárneho kanoniera Andrija Ševčenka predstavia v Amsterdame proti domácej reprezentácii (13. júna). Následne sa presunú do Bukurešti, kde 17. júna privítajú Severné Macedónsko a na záver skupiny si 21. júna zmerajú sily s Rakúskom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok