Dresy Tottenhamu Hotspur 2023/2024

2023/2024 Nike Premier League
Autor: Myso

Po článkoch o tímoch z Ligy majstrov sa ešte vrátime k predstaveniu dresov tradičných klubov, ktorým sa v minulej sezóne nepodarilo prebojovať medzi tohtoročnú európsku elitu. Jedným z nich je aj anglický Tottenham Hotspur, ktorý v doterajšom priebehu ročníka predstavil trojicu dresov. Ich výrobcom je americká spoločnosť Nike.

Tradičné biele oblečenie bolo uvedené už v priebehu júna a opäť vyniká svojim jednoduchým prevedením. V Londýne sa tento rok rozhodli pre čisto biele súpravy a tak sú vo svetlej farbe okrem tričiek a štulpní aj trenírky. Na dresoch si môžeme všimnúť nenápadné šedé prúžky a kruhy odkazujúce na históriu rádiového vysielania v oblasti N17, kde sídli samotný klub Kohútov.

Náhradné tmavomodré súpravy odrážajú dynamickú hudobnú a streetwear kultúru Tottenhamu. Oblečenie má tmavé pozadie s fialovými akcentmi a taktiež zaujme golierikom. Emblém spoločnosti Nike a klubový znak sú vyhotovené v špeciálnej úprave, ktorá odráža svetlo a vytvára tak rôznofarebné odlesky. Vzadu nad menovkami sa na tričkách nachádza klubová skratka THFC s písmenami umiestnenými v kruhoch.

V závere augusta sme sa dočkali aj uvedenia tretích súprav. Tie sa objavili prvýkrát v akcii v stretnutí Pohára EFL proti Fulhamu, kde Kohúti vypadli na penalty. Oblečenie je vyhotovené v odtieni označenom ako „Taupe Haze,” čo je kombinácia šedej a béžovej. V podobnom farebnom prevedení nikdy doteraz hráči londýnskeho klubu nehrali. Súpravy dopĺňajú čierne detaily.

Partnerom klubu ostáva aj v ďalšom období poisťovacia spoločnosť AIA. Na ľavom rukáve robia osemnásobní víťazi FA Cupu reklamu online platforme na predaj automobilov Cinch. Brankári chytajú v pruhovanom dizajne, najčastejšie používajú jeho žltú a belasú verziu.

Tottenham obsadil v minulej sezóne až ôsmu priečku a nekvalifikoval sa tak do žiadnej európskej pohárovej súťaže. Kohútom sa však oveľa viac darí tento ročník, v ktorom našli v lige premožiteľa až v jedenástom kole. Spurs prehrali v dnešnej dohrávke s Chelsea 1:4 a momentálne im patrí v Premier League druhá priečka za vedúcim Manchestrom City.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok