Halloweenske dresy SSC Neapol 2023/2024

2023/2024 Emporio Armani Séria A
Autor: Myso

Ani tento rok nezabudol SSC Neapol na oslavu strašidelnej sezóny. Začiatok jesene, klesajúce teploty a dlhšie noci opäť prinášajú tú pravú atmosféru na predstavenie špeciálnej edície dresov. Oblečenie s halloweenskou tematikou si úradujúci taliansky majster oblečie v závere mesiaca, fanúšikom je však dostupné už teraz.

Po pavučinách zo sezóny 2021/22 a minuloročnej textúre s netopiermi sa tento rok stal inšpiráciou známy cintorín Fontanelle. Jedná sa o jaskynnú kostnicu vytesanú do kopcov za mestom, v ktorej sú uložené pozostatky tisícov obyvateľov Neapola, ktorí zomreli počas 17. storočia. Miesto sa neskôr stalo veľkým záujmom fanúšikov strašidelných príbehov a rôznych legiend.

Tmavé oblečenie má na prednej strane a rukávoch výraznú potlač lebiek a oživuje ho svetlomodré lemovanie, ktoré odkazuje na hlavnú klubovú farbu. Špeciálna edícia dresov bola opäť štýlovo uvedená pomocou originálneho atmosférického videa natočeného práve v jednej z krýpt na spomínanom mieste Fontanelle. Dres je v predaji v štýlovej krabičke, ktorá sa môže stať zaujímavým predmetom aj pre zberateľov futbalových suvenírov.

Po podpísaní spolupráce s módnym domom Emporio Armani sa Neapol stal známym vydávaním špeciálnych edícii pri príležitosti rôznych sviatkov. V minulom ročníku boli okrem spomínaných halloweenskych dresov uvedené aj dresy k Vianociam s červenonosým sobíkom Rudolfom a sviatku sv. Valentína, ktorým zase dominoval veľký červený symbol bozku 💋.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok