Tretie dresy Bayernu Mníchov 2023/2024

2023/2024 Adidas Bundesliga Liga majstrov
Autor: Myso

Predchádzajúci víkend využil na predstavenie svojich nových tretích dresov Bayern Mníchov. Nemecký šampión sa v nich bude predstavovať aj v skupinovej fáze Ligy majstrov, do ktorej sa kvalifikoval vďaka zisku svojho jedenásteho titulu v rade.

Oblečenie má na prednej strane a rukávoch nápaditú potlač inšpirovanú kvetmi, ktoré nájdeme rásť v okolí samotného mesta i v celom Bavorsku. Nové súpravy taktiež spomínajú na úplné začiatky klubu, keďže je na nich použitý historický klubový znak, prevzatý zo zakladajúcich listín Bayernu Mníchov. Na tie odkazuje aj použitie vínovočervenej farby.

Známe motto bavorského klubu „Mia San Mia” sa tentokrát nachádza na vnútornej strane výstrihu. Priestor nad menovkami totiž dostal súčasný klubový znak, ktorý je však na tričkách vyhotovený v nenápadnom svetlom prevedení. Do úzadia sú potlačené aj tradičné tri pruhy charakteristické pre značku Adidas. Tie vďaka svojmu farebnému vyhotoveniu splývajú s podkladom.

Brankári mníchovského celku si v novej sezóne zachytajú v dresoch s dizajnovým označením Adidas Tiro 23 Goalkeeper. Najčastejšie by sme ich mali vidieť v svetlozelenej a čiernej verzii. K dispozícii ale majú aj ružovo-fialovú.

Bayern debutoval v nových dresoch práve počas minulej soboty, keď v súboji o Nemecký superpohár nestačil na RB Lipsko a prehral až prekvapujúco jasne 0:3. Viac sa už zverencom Thomasa Tuchela darilo v dnešnom prvom kole novej sezóny Bundesligy, v ktorom zvíťazili na pôde Werderu Brémy presvedčivo 4:0.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok