Náhradné dresy Realu Madrid 2023/2024

2023/2024 Adidas Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

V priebehu týždňa predstavil nové náhradné dresy Real Madrid. Španielsky gigant sa bude u súperov predstavovať proti bielym tímom v tmavomodrom prevedení. Dresy sú poctou verným fanúšikom kráľovského klubu a zaujmú aj trojfarebným prevedením tradičných prúžkov. Na tých nájdeme všetky hlavné klubové farby – zlatú, striebornú i fialovú.

Povrch tričiek je pokrytý textúrou so znakom nekonečna. Tento symbol má vyjadrovať nekonečnú podporu priaznivcov 35-násobného španielskeho majstra, ktorú mu poskytujú pri jeho cestách po celom svete. Dizajn má v celku odrážať radosť a slobodu, ktorú Madridistas cítia pri fandení svojmu tímu doma i v zahraničí. Nové oblečenie si hráči Realu Madrid vyskúšajú už v nočnom stretnutí z nedele na pondelok proti AC Miláno v Los Angeles.

„Doma aj vonku, Real Madrid je klub s obrovskou fanúšikovskou základňou, ktorá bude nasledovať svoj tím kdekoľvek, bez ohľadu na to, kde a kedy Merengues hrajú. Do tohtosezónneho vonkajšieho dresu sme zhrnuli dobrodružný pocit, ktorý zažívate pri cestách na zápasy. S ním sa vedia stotožniť fanúšikovia aj hráči. V období, ktoré sa chystá byť pre klub vzrušujúcou sezónou, sa nemôžeme dočkať, kedy uvidíme nové dresy v akcii,” povedal Sam Handy, viceprezident spoločnosti Adidas.

Real sa v rámci amerického turné predstaví okrem spomínaného stretnutia proti AC Miláno aj v zápasoch proti Manchestru United (hrá sa v Houstone) a Juventusu (v Orlande). Fanúšikovia sa dočkajú aj americkej edície populárneho El Clásica. Prestížny súboj madridského klubu s Barcelonou je na programe 29. júla v Arlingtone.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok