Dresy Villarrealu 2023/2024

2023/2024 Joma Primera Division
Autor: Myso

Minulý týždeň využil na predstavenie svojich nových dresov španielsky Villarreal. Priestor na tomto webe ale dostali giganti FC Barcelona a Real Madrid a preto oblečenie Žltej ponorky pre sezónu 2023/24 prichádza na rad až dnes. Piaty tím nedávno skončenej sezóny La Ligy oblieka aj naďalej domáca spoločnosť Joma, ktorá s klubom predlžila spoluprácu až do roku 2026.

Pri Villarreale nemožno očakávať žiadne veľké prekvapenie. Tradičné žlté súpravy sa veľmi nelíšia od tých, ktoré klub používal počas minulých sezón. Na tričkách si môžeme všimnúť tmavomodrý okrúhly výstrih doplnený v prednej časti trojuholníkom. Tmavomodré prvky nájdeme potom aj na koncoch rukávov. Partnerom klubu bude aj v ďalšom ročníku miestna spoločnosť Pamesa Cerámica.

Pre náhradné dresy bola zvolená sýta červená farba, ktorá je doplnená žltými detailmi. Práve táto kombinácia evokuje farby mesta Villarreal, provincie Castellón i samotného Španielska. Logo spoločnosti Joma a emblém spomínaného hlavného partnera sú biele. Na rukávoch a bokoch tričiek je použitý o niečo bledší odtieň červenej. Súpravy kompletizujú červené trenírky a rovnako sfarbené štulpne.

V prípade potreby budú mať zverenci trénera Quiqueho Setiéna k dispozícii aj tretie dresy. Tie sú doplnené ružovou (výrobca ju presnejšie označuje ako fuksiovú), ktorú nájdeme v okolí výstrihu a taktiež na trojuholníkoch na rukávoch a bokoch dresov. Logo partnera ako aj emblémy spoločnosti Joma sú tentokrát tmavomodré. Aj tretie súpravy sú v jednotnej farbe – trenírky i štulpne sú taktiež šedé.

Villarreal uvidíme budúci ročník aj v pohárovej Európe. Piate miesto zabezpečilo Žltej ponorke účasť v skupinovej fázy Európskej ligy UEFA. Španielsky klub v tejto súťaži triumfoval pred dvomi rokmi. V poslednej sezóne sa cez play-off dostal do skupiny Európskej konferenečnej ligy, tú dokázal aj vyhrať, no v osemfinále vypadol s belgickým Anderlechtom (1:1 vonku, 0:1 doma).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok