Hlavné dresy Realu Madrid 2023/2024

2023/2024 Adidas Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

Štrnásty júnový deň priniesol jeden z každoročne najočakávanejších dresov. Nemecká spoločnosť Adidas oficiálne predstavila nové oblečenie Realu Madrid. Neodmysliteľná biela farba je tento rok skombinovaná so žltou a tmavomodrou.

Oproti minulému ročníku zmizol golierik s gombíkmi, ktoré nahradil moderne vyzerajúci výstrih v kombinácii spomínaných doplnkových farieb. Na zadnej strane nájdeme nápis „¡Hala Madrid!,“ ktorý už 121 rokov neodmysliteľne patrí k fanúšikom kráľovského veľkoklubu.

Partnerom 36-násobného španielskeho šampióna zostáva aj pre budúcu sezónu letecká spoločnosť Fly Emirates. Nezameniteľné biele tričká dopĺňajú biele trenírky s trojicou žltých prúžkoch po bokoch. V podobnom prevedení sú aj biele štulpne, na ktorých prednej časti nájdeme tmavomodrú skratku klubu RMCF.

Real obsadil v nedávno skončenej sezóne La Ligy druhú priečku, keď zaostal o 10 bodov za rivalom z Barcelony. Madridský celok však po deviatich rokoch dokázal získať španielsky Copa del Rey. V májovom finále si zverenci Carla Ancelottiho poradili s Osasunou 2:1.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok