Hlavné dresy AC Miláno 2023/2024

2023/2024 Liga majstrov Puma Séria A
Autor: Myso

Nový mesiac otvárame v Taliansku. Nemecká spoločnosť Puma dnes oficiálne uviedla nové dresy AC Miláno pre budúcu sezónu 2023/24. Ich cieľom je ešte viac prepojiť mesto, samotný futbalový klub a jeho vášnivých fanúšikov.

Dresy sa vyznačujú odvážnym a moderným dizajnom, ktorý evokuje klasické pruhované prevedenie pomocou inovatívnej textúry. Tá predstavuje dynamickú energiu samotného mesta, bohaté dedičstvo klubu a jeho hlavnú úlohu v rámci komunity Rossonerri. Tvar textúry navyše vytvára písmeno „M“ reprezentujúce mesto Miláno.

Tričká majú výrazný čierny výstrih, na ktorého zadnej strane je umiestnený dvojfarebný červeno-biely nápis AC Milan. Partnerom zostáva aj v ďalšom ročníku letecká spoločnosť Fly Emirates. Textúra je na zadnej strane prerušená kvôli lepšej čitateľnosti čísiel a menoviek, ktoré by mali byť podľa posledných informácií čierne s bielym lemovaním.

K uvedeniu nového oblečenia vzniklo aj video. V ňom účinkujú aj hráčky ženského tímu AC Miláno, Kosovare Asllaniová a Nesrien Bahlouliová. Podarená prezentáca zdôrazňuje hlavný prvok nového dizajnu dresu, v ktorom písmeno „M“ slúži ako spojenie medzi klubom a mestom. Nechýbajú ani ikonické prvky mesta osvetlené červenými a čiernymi svetlami, ktoré symbolizujú vášeň pre Rossonerri na celom svete.

AC Miláno si minulú nedeľu víťazstvom nad Juventusom Turín (1:0) zabezpečilo účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov 2023/24. Hrdinom červeno-čiernych sa stal francúzsky útočník Olivier Giroud, ktorý sa presadil hlavičkou v závere prvého polčasu. Rossonerri boli končiacu sa sezónu blízko účasti vo finále tejto prestížnej súťaže. V semifinále však nestačili na svojho mestského rivala Inter (0:2 doma, 0:1 vonku).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok