Hlavné dresy Arsenalu 2023/2024

2023/2024 Adidas Liga majstrov Premier League
Autor: Myso

Londýnsky Arsenal predstavil svoje nové dresy pre budúcu sezónu 2023/24. Oblečenie je oslavou 20. výročia pamätnej sezóny 2003/04, počas ktorej získali Kanonieri majstrovský titul bez jedinej prehry. O prezentáciu nových súprav sa postaral v spoločnosti klubových fanúšikov krídelník Bukayo Saka.

Historický úspech vyjadrujú najmä zlaté prvky, prítomné na tradičných troch pruhoch na rukávoch, logu spoločnosti Adidas i klubovom znaku, ktorý je po dlhej dobe na hlavnom oblečení dvojfarebný. Podobne ako v predchádzajúcich sezónach nájdeme na tričkách opäť emblémy Fly Emirates a Visit Rwanda. Súčasťou oblečenia zostáva aj vzor blesku, prítomný na textúre tričiek i bokoch štulpní.

„Sme v tom spolu. Podpora, ktorú sme v tejto sezóne dostali doma aj vonku, od fanúšikov z celého sveta a od kolegov a priateľov z celej rodiny Arsenalu, bola obrovská. Spoločné stretnutia sú vždy vzrušujúce a sme nadšení, že budeme nosiť toto tričko budúcu sezónu. Je to také silné, keď vieme, že spoluhráči, priaznivci a priatelia nás posúvajú ďalej,” povedal Saka, ktorý počas týždňa predĺžil s klubom zmluvu až do roku 2027.

Arsenal sa v nových dresoch predstaví v poslednom kole aktuálnej sezóny, keď v nedeľu privíta na svojom štadióne Wolverhampton Wanderers. Zverenci španielskeho trénera Mikela Artetu majú za sebou vydarený ročník s nešťastným záverom. Dlhodobo vedúci celok Premier League sa napokon musí uspokojiť len s druhým miestom, na ktoré ho odsunul majstrovský Manchester City.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok