Hlavné dresy Juventusu Turín 2023/2024

2023/2024 Adidas Séria A
Autor: Myso

Dnes sme spoznali nové oblečenie Juventusu Turín pre budúcu sezónu 2023/24. Nemecká spoločnosť Adidas pripravila Starej dáme dizajn kombinujúci ikonické čierno-biele pruhy so sviežim grafickým prevedením a inovatívnymi technológiami.

Pruhované prevedenie patrí neodmysliteľne k turínskemu klubu už od roku 1903. Na nových dresoch sú pruhy vytvorené v štýle zebrej srsti, čo súvisí s jednou z prezývok mužstva. Nápaditú grafiku dopĺňajú žlté akcenty, ktoré do dizajnu vnášajú nádych dedičstva a modernosti.

Žltá farba je inšpirovaná niektorými z legendárnych dresov minulosti. Nájdeme ju na klubovom znaku, logách sponzora a takisto aj na troch pruhoch na pleciach. Na oblečení pôsobí dostatočne kontrastne a dizajnéri ju zakomponovali aj na čierne trenírky a štulpne.

Juventus si v nových dresoch zahrá už túto nedeľu, kedy v 35. kole privíta na vlastnom trávniku Cremonese. 36-násobný taliansky majster prežíva turbulentnú sezónu, počas ktorej mu odobrali a následne vrátili 15 bodov. Starej dáme tak momentálne v Sérii A patrí tretia priečka znamenajúca účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok