Dresy Japonska pre MS 2022

2022/2023 Adidas MS 2022
Autor: Myso

V skupine E je až trojica tímov, ktoré oblieka nemecká spoločnosť Adidas. Po Španielsku a Nemecku je posledným z nich Japonsko. Krajina vychádzajúceho slnka debutovala na svetovom šampionáte v roku 1998 a odvtedy je jeho pravidelným účastníkom. Na Modrých samurajov tak čakajú v Katare už siedme majstrovstvá sveta.

Hlavné súpravy sú v tradičnom modro-bielom prevedení. Oblečenie je inšpirované rokom 2011, kedy práve v Katare triumfovala japonská reprezentácia na Ázijskom pohári. Bolo to jej štvrté a nateraz posledné víťazstvo na tomto podujatí. Predná strana tričiek je oživená originálnou textúrou odkazujúcou na japonské umenie Origami.

Náhradné dresy sú v bielej farbe, skombinované s výraznou tmavomodrou. Textúru z modrých tričiek nájdeme vo forme belasých a červených obrazcov tentokrát na rukávoch. Oblečenie kompletizujú tmavomodré trenírky s bielymi prúžkami a biele štulpne. Tie sú opäť oživené spomínanou textúrou a na ich prednej časti si môžeme všimnúť nápisy Japan.

Japonsko pri svojich šiestich účastiach na záverečnom turnaji dokázalo trikrát postúpiť zo skupiny, no zakaždým následne skončilo hneď v osemfinále. V Katare si zverenci Hajimeho Moriyasuho zmerajú v skupinovej fáze sily s Nemeckom (23. novembra), Kostarikou (27. novembra) a Španielskom (1. decembra).

Publikované 30. októbra 2022 a zaradené do
2022/2023 Adidas MS 2022

📸 adidas.com a twitter.com/kitstownJP

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok