Dresy Tuniska pre MS 2022

2022/2023 Kappa MS 2022
Autor: Myso

V závere septembra sme sa dočkali aj oficiálneho predstavenia dresov Tuniska. Zástupcu zo severnej Afriky oblečie v Katare talianska spoločnosť Kappa. Orli z Kartága budú mať pri svojej šiestej účasti na záverečnom turnaji k dispozícii hneď trojicu dresov.

Hlavné a náhradné dresy sú v národných farbách. Oblečenie je vyhotovené v najnovšom dizajnovom prevedení Kappa Kombat. Tričká majú okrúhly výstrih, na ktorého zadnej strane nájdeme malú tuniskú vlajku.

Tradičné červeno-biele farby dopĺňajú tretie zelené súpravy kombinované so zlatou. Toto menej tradičné farebné prevedenie odkazuje na tuniskú produkciu olivového oleja. Každý z dresov má na prednej strane nápaditú textúru inšpirovanú brnením a podobizňou kartáginského generála Hannibala.

Tunisko dokázalo pred štyrmi rokmi zdolať v poslednom zápase Panamu 2:1, čím napodobnilo úspech spred 40 rokov. V roku 1978 v Argentíne zaskočili tuniskí reprezentanti Mexiko a taktiež skončili na treťom mieste v skupine. V Katare sa africký zástupca stretne s Dánskom (22. novembra), Austráliou (26. novembra) a Francúzskom (30. novembra).

Publikované 22. októbra 2022 a zaradené do
2022/2023 Kappa MS 2022

📸 kappastore.fr a instagram.com/kappa_sport

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok