Dresy Young Boys Bern 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov Nike
Autor: Myso

Do skupinovej fázy Ligy majstrov sa tento rok prebojoval aj Young Boys Bern. Švajčiarsky majster bude dobre známy aj našim fanúšikom. Na svojej ceste do hlavnej súťaže totiž vyradil aj náš bratislavský Slovan (0:0 vonku, 3:2 doma). Zverencov Davida Wagnera oblieka šiesty rok v rade americká spoločnosť Nike.

Hlavné oblečenie má tento rok zošívané prevedenie. Žltá časť nie je od čiernej oddelená presne v strede, ale je o niekoľko centimetrov širšia. Tomu je prispôsobený aj dvojfarebný véčkový výstrih, na ktorého prednej časti má zase pre zmenu o niečo väčšie zastúpenie čierna. Súpravy dopĺňajú čierne trenírky a žlté štulpne.

Náhradné oblečenie má bielu farbu. Jedná sa o modifikovaný dizajn katalógového modelu Nike Strike II. Unikátna je však farebná kombinácia bielej a šedej. Rovnako aj lomený pruh na boku tričiek má bielu farbu a pôsobí tak takmer neviditeľne. Náhradné oblečenie určené pre zápasy na súperových ihriskách dopĺňajú biele trenírky a biele štulpne.

Bernský klub robí tento rok reklamu obchodnej platforme Plus500, ktorej logo je umiestnené na hrudi. Na rukáve potom nájdeme emblém poisťovacej spoločnosti Wefox. V domácich súťažiach majú švajčiarski futbalisti nad číslami aj logo internetového obchodu SportXX. Gólmani Young Boys chytajú v staršom modeli Nike Gardien III. V Lige majstrov sa predstavili v jeho oranžovej, modrej a svetlozelenej verzii.

Po vyradení Slovana si žlto-čierni poradili v ďalších predkolách aj s rumunským Klužom a maďarským Ferencvárosom. Skupinovú fázu potom začali fantastickým víťazstvom nad Manchestrom United. V ďalších stretnutiach už však nestačili na Villarreal a získali len bod za domácu remízu s Atalantou. Posledný zápas odohrajú Young Boys 8. decembra na Old Trafford.

Publikované 30. novembra 2021 a zaradené do
2021/2022 Liga majstrov Nike

📸 instagram.com/bscyb_official, bscyb.ch a gettyimages.com

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok