Dresy Dynama Kyjev 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov New Balance
Autor: Myso

Po ukrajinskom vicemajstrovi si predstavíme aj oblečenie majstrovského celku. Dynamo Kyjev v lete predĺžilo spoluprácu so spoločnosťou New Balance. Americký dodávateľ bude obliekať 16-násobného ukrajinského majstra až do ročníku 2023/24. V tom aktuálnom mu pripravil dvojicu dresov odkazujúcich na úspešné obdobie z 90. rokov.

Oblečenie je charakteristické nápaditou textúrou, na ktorej sa striedajú dve farby s efektom gradientu. Pre hlavné dresy bola zvolená tradičná kombinácia bielej a bledomodrej. Náhradné potom zaujmú prechodmi medzi kráľovskou modrou a tmavomodrou. Obidve verzie dresov majú okrúhly výstrih a kontrastné prúžky na koncoch rukávov. V stretnutiach Ligy majstrov nájdeme na hrudi umiestnenú malú ukrajinskú vlajku.

Na zadnej strane tričiek sa nad menovkami nachádza nápis „My sme Kyjev.” K tričkám majú futbalisti ukrajinského majstra oblečené biele a tmavomodré trenírky a rovnako sfarbené štulpne. Na nich si môžeme všimnúť dvojicu horizontálnych pruhov v rôznych farbách. Pre biele bola zvolená bledomodrá a kráľovská modrá, pre tmavomodré pre zmenu bledomodrá a biela. Priestor pod pruhmi vypĺňa klubová skratka FCDK.

Zatiaľ čo na prezentačných fotografiách nie je na hrudi umiestnené logo žiadneho klubového partnera, na stretnutia Ligy majstrov nastupujú futbalisti Dynama s emblémom bankovej služby A Bank 24. Brankári ukrajinského majstra chytajú v žltých, šedých a čiernych dresoch. Prvý z nich má originálnu textúru v prednej časti, zvyšné dva pre zmenu na rukávoch.

Dynamo sa vďaka domácemu titulu prebojovalo priamo do hlavnej fázy Ligy majstrov. V Skupine E sú jeho súpermi Bayern Mníchov, FC Barcelona a Benfica Lisabon. Ukrajinský celok už s určitosťou obsadí poslednú štvrtú priečku. V doterajších piatich zápasoch získal len jediný bod za bezgólovú remízu s portugalským tímom. Ten bude aj jeho posledným súperom v stredu 8. decembra v Lisabone.

Aktualizácia 9. 12. 2021 – Na posledný zápas skupinovej fázy nastúpili futbalisti Dynama Kyjev v čiernych dresoch z minulého ročníka. Ukrajinský majster prehral v Lisabone s domácou Benficou 0:2 a skončil na poslednom mieste tabuľky s jediným získaným bodom a skóre 1:11.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok