Náhradné dresy Paríža Saint-Germain 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov Ligue 1 Nike
Autor: Myso

Deväťnásobný francúzsky šampión Paríž Saint-Germain predstavil ešte v priebehu júla aj svoje náhradné dresy. Tie sú v kombinácii bielej, ružovej a čiernej. Táto farebná paleta odkazuje na mestské predmestia známe ako Paname. Zatiaľ čo hlavné súpravy sú vydávané pod značkou dcérskej spoločnosti Air Jordan, náhradné oblečenie má na sebe už hlavné logo amerického výrobcu Nike.

K parížskemu klubu patria dlhé roky dresy s vertikálnym farebným pruhom a presne v tomto prevedení je vyhotovené aj nové oblečenie určené pre zápasy na ihriskách súperov. Uprostred tričiek si môžeme všimnúť tenší čierny pruh, ktorý je po bokoch na striedačku doplnený výraznejším pruhom v pastelovej ružovej farbe.

Pruhy predeľuje priestor pre hlavného partnera klubu, ktorým je Accor – francúzska nadnárodná spoločnosť spravujúca hotely, rezorty a dovolenkové nehnuteľnosti. Farebný kontrastný efekt je zachovaný aj na koncoch rukávov. Zatiaľ čo na ľavom nájdeme čierny prúžok, pravý je pre zmenu ružový. Súpravy kompletizujú biele trenírky a štulpne. Vrchná ružová časť je na štulpniach od spodnej bielej oddelená čiernym pruhom.

Zatiaľ čo v stretnutiach s modrými dresmi nastupujú brankári vo výstroji Air Jordan, tak pri bielom oblečení je to prirodzene výstroj značky Nike. Aj gólmani PSG sa predstavujú aktuálnu sezónu v známom modeli Nike Promo charakteristickom textúrou s veľkými štvorcami v rôznych odtieňoch. Majú ho k dispozícii vo svetlozelenej a žltej farbe.

Futbalisti PSG sa v nových náhradných dresoch premiérovo predstavili ešte pred súťažnými zápasmi ročníka 2021/22. V prípravnom stretnutí hranom v Orléans zdolali 21. júla bundesligový Augsburg 2:1 gólmi Juliana Draxlera a vlastným zásahom hosťujúceho Jeffreyho Gouweleeuwa.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok