Hlavné dresy Paríža Saint-Germain 2021/2022

2021/2022 Air Jordan Liga majstrov Ligue 1
Autor: Myso

Francúzskemu veľkoklubu ušiel v minulej sezóne domácej súťaže titul o jediný bod. PSG predstavil svoje nové hlavné dresy ešte v priebehu mája. Úradujúci vicemajster hráva väčšinu aktuálneho ročníka v modrom oblečení z dielne spoločnosti Air Jordan, inšpirovanom basketbalovými dresmi.

Oblečenie si zachováva tradičné klubové farby, pričom okrúhly výstrih a zakončenia rukávov zdobí bielo-červené lemovanie. Podľa klubového webu sa jedná o nadčasový dizajn, ktorý čerpá inšpiráciu z bohatého dedičstva ikonických klubových dresov, vyniká parížskou eleganciou a štýlom.

Inšpiráciu basketbalom si je možné všimnúť najmä na bokoch trenírok. Tie sú vyhotovené v dizajne spätom s tímom zámorskej NBA Chicago Bulls. Súpravy dopĺňajú modré štulpne, na ktorých nájdeme taktiež bielo-červeno-biely pruh, spoločne s nápisom Paris.

Brankári Les Parisiens sa predstavujú v svetlozelených a žltých dresoch značky Air Jordan. Ich dizajn je o niečo zjednodušený, bez lemovania v okolí výstrihu, či na rukávoch. Trenírky a štulpne sú však vytvorené v rovnakom prevedení ako pri hráčskom oblečení. Doplnkovými farbami sú biela a čierna.

Ako už bolo spomenuté v úvode, PSG nepridal v minulej sezóne jubilejný desiaty titul v najvyššej francúzskej súťaži. Majstrovský celok z Lille mu navyše prerušil víťaznú sériu, keďže Parížania mali na svojom konte už tri tituly v rade (2018, 2019 a 2020).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok