Dresy Lazia Rím 2021/2022

2021/2022 Macron Séria A
Autor: Myso

V skupinovej fáze Európskej ligy UEFA sa tento rok predstavuje aj Lazio Rím. Šiesty tím minulej sezóny talianskej Série A oblieka domáca spoločnosť Macron, ktorá mu pripravila trojicu dresov. Klub z hlavného mesta krajiny ich predstavil ešte počas júla.

Hlavné belasé dresy majú biely véčkový výstrih a v podobnom štýle je vyhotovené aj zakončenie rukávov. Povrch tričiek pokrývajú na prednej strane vertikálne prúžky, ktoré sú zoskupené do dvojíc. Výstroj kompletizujú tradične biele trenírky a biele štulpne, doplnené belasými a tmavomodrými prvkami.

Náhradné oblečenie je v bielej farbe, skombinované s tmavomodrou a belasou. Tričkám dominuje tmavý panel pokrývajúci vrchnú časť a plecia, ktorý je v prednej časti a na rukávoch doplnený horizontálnym belasým pruhom. Logo spoločnosti Macron je vpredu tmavomodré, na pleciach biele.

Všetky tohtosezónne dresy Biancocelesti majú na zadnej strane pod výstrihom uvedený nápis S.S. Lazio. Náhradné oblečenie je skombinované s tmavomodrými trenírkami a štulpňami, alternatívou zostávajú biele časti výstroja predstavené k hlavným belasým dresom.

Pre tretie dresy bola zvolená čierna farba, ktorá je opäť skombinovaná s tradičnou belasou. Na tričkách je použitý historický klubový znak, časť ktorého nájdeme vo forme vodotlače aj na rukávoch. Belasý okrúhly výstrih dopĺňajú krátke prúžky v okolí nápisu a v rovnakej farbe sú vyhotovené aj konce rukávov.

Lazio ešte donedávna nemalo na svojich dresoch logo žiadneho sponzora. Pred uplynulým víkendom ale oznámilo začiatok spolupráce so spoločnosťou Binance, ktorá obchoduje s kryptomenami. Jej logo sa na dresoch objavilo prvýkrát v stretnutí 8. kola proti majstrovskému Interu, v ktorom rímsky klub zvíťazil 3:1.

Na prezentačných fotografiách si môžete všimnúť aj výstroj brankárov. Tí tento rok chytajú v svetlozelených, žltých a bielych dresoch. Laziu patrí momentálne v Sérii A piata priečka. V Európskej lige UEFA sú jeho súpermi v základnej skupine E Olympique Marseille, Galatasaray Istanbul a Lokomotiv Moskva.

Fotogaléria

Dresy Lazia Rím s emblémom sponzora Binance.

Publikované 19. októbra 2021 a zaradené do
2021/2022 Macron Séria A

📸 twitter.com/OfficialSSLazio a laziostylestore.com

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok