Dresy Villarrealu 2021/2022

2021/2022 Joma Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

V skupinovej fáze Ligy majstrov sa tento rok predstavuje aj tím Villarreal CF. Siedmy celok minulej sezóny La Ligy sa do nej prebojoval vďaka víťazstvu v Európskej lige UEFA. Žltá ponorka si v májovom finálovom stretnutí poradila po výnimočne dramatickom penaltovom rozstrele s Manchestrom United 11:10.

Oblečenie tímu z provincie Castellón pripravuje od roku 2016 domáca spoločnosť Joma a nič sa na tom nemení ani v prebiehajúcej sezóne 2021/22. Hlavné súpravy sú v neodmysliteľnej žltej farbe, doplnené tmavomodrými detailmi. Tričká majú moderný véčkový výstrih s dvojicou pruhov, ktoré nájdeme aj vo vrchnej časti žltých štulpní.

Klub predstavil svoju kompletnú kolekciu v priebehu júla. Náhradné oblečenie je podľa tlačovej správy vyhotovené vo vášnivej červenej. Prednú stranu tričiek vypĺňa tmavočervená textúra. Partnerom klubu je spoločnosť Pamesa Cerámica, ktorá sa zaoberá návrhom a výrobou podlahových a keramických výrobkov.

Tretie súpravy sú v šedo-modrom prevedení, odvážne skombinované so žiarivou ružovou. Tričká majú okrúhly výstrih doplnený tenkým prúžkom. Podobne sú upravené aj zakončenia rukávov. Na všetkých súpravách si môžeme na zadnej strane tričiek pod výstrihom všimnúť písmená CVF prevzaté z klubového znaku.

Brankári sa na oficiálnom fotení ukázali v belasých a čiernych dresoch, v sezóne si už ale zachytali aj v iných farbách. Počas prípravy mali na sebe aj náhradné červené hráčske oblečenie. V augustovom stretnutí o Superpohár UEFA to zase v severoírskom Belfaste proti Chelsea (1:1, 5:6 na penalty) boli ružové dresy.

Villarreal začal sezónu štyrmi remízami, keď k trom nerozhodným výsledkom v La Lige pridal počas týždňa aj remízu 2:2 s Atalantou v Lige majstrov. Zvyšnými súpermi zverencov Unaia Emeryho sú v základnej skupine F ešte anglický Manchester United a švajčiarsky Young Boys Bern.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok