Náhradné dresy FC Barcelona 2021/2022

2021/2022 Nike Primera Division
Autor: Myso

Po júnovom predstavení hlavných modro-červených dresov prišlo v polovici júla na rad aj náhradné oblečenie FC Barcelona. Katalánsky veľkoklub uvidíme v sezóne 2021/22 na súperových ihriskách vo svetlofialovom prevedení.

Podľa vyjadrenia spoločnosti Nike prináša Barcelone nové purpurové farebné prevedenie moderný a progresívny vzhľad na súperových ihriskách. Tradičná modrá a červená sú zastúpené vo forme prúžkov na bokoch tričiek i svetlofialových trenírkach. Na štulpniach je okrem znaku dodávateľa opäť aj nenápadný nápis Culers.

Dresy budú nosiť okrem mužského tímu aj ženy. „Myslím si, že našim mladším fanúšikom sa budú dresy páčiť. Ich vzhľad pôsobí sviežo a odlišne od všetkého, čo som doteraz videla. Pri každom ďalšom pohľade si je na dresoch možné všimnúť nové a nové detaily. Je to perfektná súprava na reprezentáciu tohto úžasného klubu s bohatou históriou,” povedala stredopoliarka ženského tímu Aitana Bonmati.

Aj náhradné dresy Barcelony sú vytvorené z recyklovaných plastov. Okrem netradičnej svetlofialovej farby zaujmú aj prevedením emblému výrobcu a klubového znaku. Tieto prvky sú totiž vytvorené zo špeciálneho materiálu, ktorý odráža farby v závislosti od uhla pohľadu. Rôzne odlesky si môžete všimnúť na priloženom videu.

Barcelona prehrala počas letnej prípravy jediné stretnutie, keď na začiatku augusta nestačila na rakúsky Red Bull Salzburg (1:2). Blaugranas už majú za sebou aj úvodné tri zápasy nového ročníka La Ligy. Zatiaľ v ňom nazbierali 7 bodov za domáce víťazstvá nad dvojicou San Sebastian – Getafe a remízu 1:1 na pôde Bilbaa.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok