Hlavné dresy Atlética Madrid 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov Nike Primera Division
Autor: Myso

Minulý týždeň odštartovala aj La Liga a tak môžeme postupne začať s predstavovaním dresov španielskych klubov. Majstrovský titul si v predchádzajúcej sezóne vybojovalo Atlético Madrid, ktoré oficiálne uviedlo svoje nové pruhované dresy ešte začiatkom júla.

V aktuálnej sezóne sa bude v Madride spomínať najmä 75. výročie premenovania klubu. Prvý deň v roku 1947 sa totiž zmenil názov Atlético-Aviación na ten súčasný a došlo aj k úprave klubového znaku. Colchoneros si tento dôležitý moment pripomenú rovno štvoricou nových súprav, ktoré budú pripomínať nezabudnuteľné okamihy z histórie 11-násobného španielskeho šampióna.

Hlavné dresy sú inšpirované červeno-bielym oblečením zo spomínaného roku 1947. Tričkám dominuje výrazný centrálny biely pás, ktorý je však upravený do moderného prevedenia. Červené pruhy vytvárajú v kombinácii s výstrihom veľké písmeno “A”. Zverenci Diega Simeoneho budú nosiť k pruhovaným tričkám tradičné modré trenírky a štulpne, v niektorých stretnutiach sa ale predstavia aj v červených.

Brankári si zachytajú v rovnakom dizajne dresov, aké má k dispozícii aj anglický Liverpool. Oblečenie pokryté štvorcami v rôznych odtieňoch majú k dispozícii vo svetlozelenom a čiernom prevedení. Partnerom klubu zostáva naďalej finančná spoločnosť Plus500, na rukáve opäť nájdeme logo automobilky Hyundai a vzadu pod číslami aj emblém firmy Ria Money Transfer, ktorá sa špecializuje na prevody peňazí.

Atlético získalo v minulej sezóne svoj jedenásty majstrovský titul, keď v La Lige zvíťazilo s dvojbodovým náskokom pred mestským rivalom Realom Madrid. Prvé miesto v tabuľke znamená pre červeno-bielych aj účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok