Náhradné dresy FC Liverpool 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov Nike Premier League
Autor: Myso

Úvodné júlové dni priniesli aj predstavenie náhradného oblečenia FC Liverpool. The Reds uvidíme na súperových ihriskách v dresoch kamennej farby. Tá nie je pri tomto klube novinkou, v podobnom prevedení už nastupovali hráči 19-násobného anglického majstra aj v 90. rokoch.

Kamenná farba je aj odkazom na ikonické budovy The Three Graces, ktoré tvoria panorámu mesta. Oblečenie je doplnené zelenou a oranžovou, ktorú v nasledujúcej sezóne nájdeme aj na hlavných červených dresoch. Súpravy budú skombinované s čiernymi trenírkami a štulpňami vo farbe tričiek.

„Myslím si, že fanúšikovia si tieto dresy obľúbia,“ povedal o nových náhradných súprávach záložník Curtis Jones. „Je to perfektný odkaz na podobu mesta a v celom dizajne vidieť inšpiráciu 90. rokmi.“ V dresoch rovnakej farby si Liverpool zahral aj v sezóne 1996/97, kedy tím ešte obliekala americká spoločnosť Reebok.

Náhradné dresy Liverpoolu zo sezóny 1996/97.

Okrem spomínaných devätnástich titulov v anglickej najvyššej súťaži je Liverpool aj sedemnásobným víťazom FA Cupu. Najstaršiu klubovú trofej získal naposledy v roku 2006. V poslednom ročníku sa hráči The Reds dostali do štvrtého kola, v ktorom vypadli po tesnej prehre s Manchestrom United (2:3).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok