Náhradné dresy Realu Madrid 2013/2014

2013/2014 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Adidas ešte v závere júla oficiálne predstavila nové náhradné dresy Realu Madrid. Španielsky kráľovský klub sa v aktuálnej sezóne predstaví na ihriskách súperov v modrom oblečení.

Farba nových náhradných dresov je inšpirovaná prvou polovicou 20. storočia, počas ktorej sa Real stal aj v modro-bielej kombinácií rešpektovaným svetovým veľkoklubom. K modrým tričkám budú nosiť madridskí futbalisti modré trenírky a modré štulpne. Všetky časti výstroja sú doplnené trojicou bielych prúžkov.

Spomienkou na úspešnú históriu klubu je modrý výstrih, ktorý má klasický okrúhly vzhľad. Naopak, moderným prvkom sú jemné oranžové prúžky, ktoré tento rok nájdeme aj na hlavných bielych dresoch Realu a rovnako odkazujú aj na tretie oblečenie Bieleho baletu, ktoré je kompletne oranžové.

Real v minulej sezóne získal len Španielsky superpohár, na vrchol sa mu nepodarilo dosiahnuť v domácej súťaži, kde ho preskočila Barcelona a zverenci Josého Mourinha nezískali ani trofej Copa del Rey, keďže stroskotali vo finále na svojom mestskom rivalovi Atléticu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok