Tretie dresy Realu Madrid 2013/2014

2013/2014 Adidas Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

Španielsky kráľovský klub Real Madrid včera oficiálne predstavil nové oranžovo-čierne dresy. Tie si budú obliekať zverenci talianskeho trénera Carla Ancelottiho v Lige majstrov na ihriskách súperov.

Oranžové dresy sú náhradou za červené a tmavozelené známe z predchádzajúcej sezóny. Nová farba je aj odkazom na hlavné biele dresy madridského klubu, ktoré sú doplnené práve o oranžové prúžky. Tie sa na oblečení Realu objavia v sezóne 2013/14 vôbec po prvýkrát v histórií klubu.

Nové dresy deväťnásobného víťaza Ligy majstrov majú čierny véčkový výstrih, pod ktorým nájdeme logo spoločnosti Adidas a klubový znak. Partnerom madridského tímu zostáva aj pre stretnutia Ligy majstrov letecká spoločnosť Fly Emirates. Oranžové dresy sú doplnené oranžovými trenírkami a štulpňami s čiernymi prúžkami, ktoré sú charakteristické pre nemeckého dodávateľa.

Real Madrid skončil v minulom ročníku Ligy majstrov v semifinále, kde ho vyradila nemecká Borussia Dortmund. Jubilejný desiaty triumf v prestížnej európskej súťaži tak madridský klub môže získať v tejto sezóne, v ktorej bude ako španielsky vicemajster nasadený priamo do skupinovej fázy.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok