Tretie dresy Manchestru City 2013/2014

2013/2014 Liga majstrov Nike
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike predstavila oficiálne tretie dresy Manchestru City. Anglický klub sa najmä v pohárových stretnutiach predstaví tento ročník aj v bielom oblečení.

Tretie dresy Citizens majú jednoduchý dizajn. Bielym tričkám dominuje dvojica vertikálnych pruhov v tradičných klubových farbách – belasej a tmavomodrej. Pruhy sú na hrudi prerušené kvôli lepšej viditeľnosti partnera klubu, ktorým je letecká spoločnosť Etihad Airways.

K bielym tričkám majú futbalisti trojnásobného anglického majstra k dispozícii tmavomodré trenírky a štulpne. Trenírky sú po bokoch doplnené tenkým belasým prúžkom. Štulpne majú na zadnej strane hrubší belasý pruh doplnený klubovou skratkou MCFC. V stretnutí Ligy majstrov hral Manchester City na pôde českej Plzne kompletne v bielom.

Ako už bolo spomenuté v článku o hlavných belasých dresoch, vďaka vicemajstrovskej pozícii z minulej sezóny sa tento rok Sky Blues predstavujú v skupinovej fáze Ligy majstrov. Ich súpermi sú v skupine D okrem českej Plzne aj nemecký Bayern Mníchov a ruský CSKA Moskva.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok