Dresy Sportingu Lisabon 2013/2014

2013/2014 Portugalská liga Puma
Autor: Myso

Nové dresy pre sezónu 2013/14 už začínajú predstavovať aj v Portugalsku. Ešte v priebehu minulého týždňa uzrelo svetlo sveta nové oblečenie Sportingu Lisabon, ktorý bude aj v budúcom ročníku obliekať nemecká spoločnosť Puma.

sporting_uvod

Dresy lisabonského klubu sú opäť v tradičnom prevedení. Tričká pokryté horizontálnymi zelenými a bielymi pruhmi majú výrazný biely golier, pod ktorým sa na jednom zo zelených pruhov nachádza zlaté logo spoločnosti Puma sprevádzané na opačnej strane klubovým znakom. Zlaté emblémy nemeckého dodávateľa sú viditeľné aj na obidvoch rukávoch.

sporting_pruhovany_predok

sporting_pruhovany_zadok

Hlavným partnerom zeleno-bielych zostávajú aj pre budúcu sezónu Portugalské telekomunikácie, ktoré sa na dresoch lisabonského klubu prezentujú rôznymi svojimi produktmi. Pre domáce dresy Sportingu je to aj tentoraz televízna služba MEO. K pruhovaným tričkám budú mať zverenci Leonarda Jardima oblečené čierne trenírky a čierne štulpne.

sporting_cierne_trenirky

sporting_cierne_stulpne

Náhradné dresy Sportingu sú fialové a ich dizajn je zhodný s nedávno predstavenými žltými dresmi Borussie Dortmund. Priestor na prednej strane tričiek dostala tentoraz pre zmenu služba Moche, ktorá ponúka výhodné volania okrem iného aj študentom, ktorí navštevujú európske univerzity v rámci aj na Slovensku dobre známeho výmenného programu Erasmus.

sporting_fialovy_predok

sporting_fialovy_zadok

Na zadnej strane dresov sa na zelenej ploche pod výstrihom nachádza fialový nápis Sporting, pod ktorým nájdeme reklamu pivnej značky Super Bock. K fialovým tričkám budú nosiť lisabonskí futbalisti fialové trenírky a fialové štulpne. Tie sú po bokoch doplnené zelenými prúžkami a v prednej časti majú vyšité biele nápis SCP predstavujúce skratku klubu.

sporting_fialove_trenirk

sporting_fialove_stulpne

Sporting Lisabon obsadil v poslednom ročníku portugalskej ligy až siedme miesto a výrazne tak zaostal za očakávaniami. Finalista Pohára UEFA zo sezóny 2004/05 má na svojom konte 18 portugalských titulov a 15 víťazstiev v domácej pohárovej súťaži.

3 komentáre k príspevku “Dresy Sportingu Lisabon 2013/2014

  1. Tie fialové dresy sú podľa mňa nádherné a na hráčoch budú vyzerať super. Teda pokiaľ im ich nedajú o 2 čísla väčšie ako na obrázku 😀

    1. Hi, yes I know that official name is Sporting Club de Portugal, but here in Slovakia club is known as Sporting Lisabon, this is why I use this name 😉

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok