Dresy FC Otelul Galati 2011/2012

2011/2012 Liga majstrov Masita
Autor: Myso

Po play-off o postup na záverečný turnaj EURO 2012 je tento týždeň na programe opäť Liga majstrov. Rumunským zástupcom v najprestížnejšej európskej súťaži je tím FC Otelul Galati, ktorý sa do skupinovej fázy kvalifikoval priamo ako majster rumunskej ligy 2010/2011.

Rumunského šampióna oblieka v našich končinách pomerne neznáma holandská spoločnosť Masita. Tá pripravila pre zverencov bývalého známeho rumunského hráča Dorinela Munteana biele dresy doplnené o modré a červené vertikálne pruhy, ktoré sa pravidelne striedajú. Trojfarebné tričká sú doplnené bielymi trenírkami a bielymi štulpňami.

Náhradné dresy rumunského tímu majú rovnaký dizajn, no namiesto troch farieb sú na nich prítomné len dve – modrá a čierna. Hlavným partnerom klubu, ktorého logo má priestor na hrudi hráčov, je oceliarska spoločnosť ArcelorMittai. Modro-čierne pruhované tričká majú futbalisti Galati doplnené modrými trenírkami a modrými štulpňami.

FC Otelul Galati získal tento rok vôbec svoj prvý majstrovský titul, ktorý sa tak po zisku domáceho pohára zo sezóny 2003/2004 stal najväčším klubovým úspechom. Rumunom sa ale vôbec nedarilo v Lige majstrov, kde po tesných prehrách nezískali v piatich zápasoch ani bod. O symbolický zápis bude môcť rumunský majster zabojovať ešte 7. decembra, kedy sa v Lisabone stretne s Benficou.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok