Náhradné, tretie a brankárske dresy Borussie Dortmund 2011/2012

2011/2012 Bundesliga Kappa
Autor: Myso

Nemecká Borussia Dortmund predstavila ešte v priebehu mája nové dresy pre sezónu 2011/2012. Na týchto stránkach ste vtedy mohli nájsť článok venovaný hlavným dresom, dnes sa máte možnosť dočítať niečo o náhradných, tretích a brankárskych.

Náhradné dresy sú opäť v klubových farbách úradujúceho nemeckého majstra. Čierna farba prechádza v spodnej časti tričiek do žltej. Pod véčkovým výstrihom nájdeme vľavo klubový znak Borussie doplnený zlatou hviezdičkou za víťazstvo v Lige majstrov z roku 1997. Čierne tričká sú doplnené žltými trenírkami, na ktorých bokoch sa nachádzajú veľké logá spoločnosti Kappa a čiernymi štulpňami, ktoré majú v prednej časti žltý nápis BVB a na zadnej logo talianskeho výrobcu.

Tretie dresy sú biele, doplnené čiernymi detailmi. Na pleciach tričiek sa nachádzajú čierne logá spoločnosti Kappa. Pod čiernym véčkovým výstrihom sa nachádza klubový znak a nápis Kappa v žltej farbe. Tá sa tak ako hlavná klubová farba nemeckého tímu nachádza na všetkých hráčskych dresoch. Biele tričká dopĺňajú biele trenírky a biele štulpne. Na tých vynikajú čierne pruhy doplnené žltým nápisom BVB a logom talianskeho výrobcu.

Brankári Borussie Dortmund budú v najbližších mesiacoch zabraňovať gólom v červených, bledomodrých prípadne šedých dresoch. Všetky máju zhodný dizajn s výrazným véčkovým výstrihom a farebnými plochami po bokoch. Tie sú v prípade červených a bledomodrých dresoch v žltej, resp. v prípade šedého dresu v čiernej farbe. Dizajnéri spoločnosti Kappa tak zahrnuli klubové farby klubu aj na oblečenie gólmanov.

Talianska spoločnosť Kappa oznámila, že Borussia bude mať v tomto ročníku ešte ďalšie dresy, ktoré jej futbalisti budú obliekať v Lige majstrov. K ich predstaveniu dôjde pravdepodobne až tesne pred začiatkom skupinovej fázy tejto súťaže. O hlavných dresoch Dortmundu, ktoré budú nosiť hráči Borussie v Bundeslige sa môžete dočítať tu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok