Dresy Ajaxu Amsterdam 2011/2012

2011/2012 Adidas Eredivisie
Autor: Myso

Začiatkom týždňa predstavil 30-násobný holandský majster Ajax Amsterdam svoje nové hlavné dresy pre blížiacu sa sezónu 2011/2012. Oblečenie od nemeckej spoločnosti Adidas tak nahradí dresy, ktoré amsterdamskí futbalisti nosili v posledných dvoch sezónach a doplní belasé náhradné dresy predstavené začiatkom mája.

K Ajaxu neodmysliteľne patrí tradičné biele tričko s výrazným vertikálnym pruhom v červenej farbe. Červenú ďalej nájdeme aj na koncoch rukávov, na ktorých je viditeľný nápis „Wir zijn Ajax“ – „My sme Ajax,“ ktorý je klubovým mottom. Partnerom klubu bude aj v nasledujúcej sezóne poisťovacia spoločnosť Aegon.

Zaujímavým doplnkom sú malé obrázky na zadnej strane tričiek, ktoré prezentujú históriu a súčasnosť dresov a znaku amsterdamského klubu. Futbalisti úradujúceho holandského majstra budú nosiť na pravom rukáve aj špeciálne logo najvyššej holandskej súťaže v zlatom prevedení. Bielo-červené tričká dopĺňajú tradičné biele trenírky a biele štulpne s červenými prúžkami.

Ajax získal v minulej sezóne svoj jubilejný 30. titul v Eredivisie. Tento úspech symbolizujú aj tri hviezdičky nad klubovým znakom, pričom každá z nich reprezentuje jednu desiatku získaných titulov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok