Dresy Tottenhamu Hotspur 2011/2012

2011/2012 Premier League Puma
Autor: Myso

V priebehu týždňa predstavil piaty tím uplynulej sezóny anglickej Premier League Tottenham Hotspur kompletnú kolekciu svojich nových dresov pre budúci ročník 2011/2012 vrátane brankárskych dresov. Dodávateľom výstroja je nemecká spoločnosť Puma, pre ktorú to je posledný rok, kedy bude obliekať londýnskych “kohútov.”

Hlavné dresy sú v tradičnej kombinácií bielej a tmavomodrej, ktorá neodmysliteľne patrí k Tottenhamu už niekoľko rokov. Na bielych tričkách zaujme najmä golierik, pod ktorým nájdeme tmavomodré logo spoločnosti Puma a klubový znak. Partnerom Spurs bude aj v budúcej sezóne softvérová spoločnosť Autonomy, ktorá sa na dresoch Tottehnamu prezentuje svojím produktom Aurasma.

Nemecký výrobca zvolil pre nové náhradné dresy Tottenhamu fialovú farbu. Na tričkách je viditeľný biely okrúhly výstrih, pod ktorým opäť nájdeme logo spoločnosti Puma, klubový znak Tottenhamu a logo produktu softvérovej spoločnosti Autonomy. Fialové tričká dopĺňajú fialové trenírky s bielym trojuholníkom v ľavej časti a fialové štulpne s dvojicou bielych pruhov, pod ktorými nájdeme logo spoločnosti Puma a nápisy Spurs.

Futbalisti Tottenhamu sa v niektorých zápasoch predstavia aj v čiernych dresoch. Tie majú podobný vzhľad ako nedávno prezentované tretie dresy Newcastlu United. Vo vrchnej časti tričiek nájdeme dvojicu pruhov – jeden v bielej a druhý v žltej farbe – medzi ktorými je umiestnené logo nemeckého výrobcu. Čierne trenírky sú doplnené o žltý trojuholník v ľavej časti, na čiernych štulpniach opäť nájdeme dvojicu pruhov v bielej a žltej farbe.

Svoje stanovisko k novým dresom poskytol pre oficiálnu stránku Tottenhamu riaditeľ marketingu spoločnosti Puma Roger Harrison: „S Tottenhamom Hotspur nás spája viac ako šesť rokov trvajúca úspešná spolupráca, v ktorej pokračujeme uvedením nových dresov. Pri ich výrobe sme použili najnovšie technologické inovácie a sme presvedčení, že všetci priaznivci klubu budú na ne hrdí.“

Brankári Tottenhamu budú chytať v nasledujúcej sezóne v zelenom, čiernom, prípadne oranžovom.

Tottenham zverejnil na svojej oficiálnej stránke aj dátumy, kedy hlavné a náhradné dresy zažijú zápasové premiéry. Biele budú mať futbalisti Spurs po prvýkrát oblečené v prípravnom zápase proti Evertonu, ktoré odohrajú na domácom štadióne White Hart Lane 13. augusta. Náhradné fialové budú v zápase predstavené o niečo skôr, konkrétne 30. júla v súboji proti tímu Brighton & Hove Albion.

Ako už bolo spomínané v úvode, pre nemeckú spoločnosť Puma je ročník 2011/2012 na istý čas posledným, v ktorom oblieka Tottenham Hotspurs. Kohúti sa od sezóny 2012/2013 dohodli na spolupráci s ďalšou nemeckou spoločnosťou Under Armour.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok