Tretie dresy Realu Madrid 2010/2011

2010/2011 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Od piatku si môžete v oficiálnom obchode španielskeho giganta Real Madrid zakúpiť tretie dresy klubu pre prebiehajúcu sezónu. Tie budú hráči „pusiniek” nosiť v niektorých stretnutiach európskych pohárových súťaží, počas celej jesene teda v Lige Majstrov.

Dres je v tradičnej náhradnej farbe klubu, ktorou je fialová. Od výstrihu tričiek sú smerom k rukávom umiestené tri biele pruhy typické pre nemeckú spoločnosť Adidas. Medzi pruhmi sa na ľavom rukáve nachádza logo pohára doplnené číslom deväť, ktoré označuje počet víťazstiev Realu v Lige Majstrov. Na pravom rukáve je logo tejto prestížnej súťaže v tvare lopty s čiernymi hviezdičkami. Predná časť tričiek je opäť doplnená „lúčmi vychádzajúceho slnka,” podobne ako pri hlavných a náhradných dresoch. K fialovým tričkám budú hráči Realu nosiť trenírky a štulpne rovnakej farby.


Real Madrid začína tento rok v Lige Majstrov 15. septembra domácim stretnutím proti holandskému Ajaxu Amsterdam. V skupine ho ešte čakajú aj AC Miláno a AJ Auxerre. Naposledy sa „Los Galácticos” tešili zo zisku ušatej trofeje v roku 2002.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok