Dresy SSC Neapol 2021/2022

2021/2022 Emporio Armani Séria A
Autor: Myso

V Talianskom Neapole má tento rok premiéru kolekcia od svetoznámeho dizajnéra Giorgia Armaniho. Dvojnásobný taliansky šampión oficiálne uviedol ešte v závere augusta trojicu zápasových súprav. Okrem tradičnej belasej sa zverenci Luciana Spallettiho predstavujú v ročníku aj v bielom a červenom.

Tričká s označením EA7 sú charakteristické jednoduchým dizajnom, ktorému dominujú véčkový výstrih, prúžky na pleciach a zakončenia rukávov v odlišných farbách. Pre belasé dresy je to tmavomodrá, pre biele pre zmenu zlatá a tretie červené sú skombinované s belasou. Na zadnej strane pod výstrihom nájdeme pri všetkých z nich skratku klubu SSCN.

Dresy zažili svoju zápasovú premiéru až priamo v 1. kole aktuálneho ročníka najvyššej talianskej súťaže, keď Partenopei privítali na Štadióne Diega Armanda Maradonu nováčika FC Venezia. O víťazný debut sa postarala dvojica Lorenzo Insigne a Elif Elmas, ktorí domácim zabezpečili triumf 2:0.

Neapol sa vďaka piatej priečke z minulej sezóny predstavuje aj v Európskej lige UEFA. V nej má k dispozícii dresy v rovnakom dizajne, no so zmenenými farbami. Hlavné belasé i náhradné červené sú doplnené zlatými prvkami. Partnermi klubu zostávajú naďalej minerálna voda Lete a lodná prepravná spoločnosť MSC. Na ľavom rukáve je logo internetového obchodu Amazon.

Zatiaľ čo hráči dostali oblečenie v pomerne konzervatívnom prevedení, módny dom legendárneho Giorgia Armaniho popustil uzdu fantázii aspoň pri výstroji gólmanov. Brankári tento ročník chytajú v dizajne, ktorého textúra pripomína plamene. Dresy majú k dispozícii v zelenej a oranžovej farbe.

Partenopei si v predchádzajúcom ročníku zahrali semifinále domáceho pohára a čiastočne sa im darilo aj v EL UEFA. V nej dokázali vyhrať svoju základnú skupinu, no vo vyraďovacej fáze v priebehu februára trošku nečakane nestačili na španielsku Granadu (0:2 vonku, 2:1 doma).

Publikované 16. októbra 2021 a zaradené do
2021/2022 Emporio Armani Séria A

📸 store.sscnapoli.it, instagram.com/officialsscnapoli a gettyimages.com

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok