Tretie dresy Manchestru City 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov Premier League Puma
Autor: Myso

O tretích dresoch značky Puma už bola zmienka v poslednom týždenníku, ale niektoré z nich si predstavíme aj v samostatných článkoch. Prvým z nich je tretia súprava úradujúceho anglického šampióna.

Inovatívnemu dizajnu dominuje na hrudi dvojica belasých pásov, medzi ktorými je umiestnený skrátený názov klubu. Priestor v okolí vypĺňa biele logo spoločnosti Puma a emblém partnera Etihad Airways. Klubový znak je na prednej strane zastúpený len vo forme vodotlače, ktorá pokrýva i rukávy. V tradičnej farebnej podobe ho nájdeme vzadu pod výstrihom.

K tmavomodrým tričkám budú mať futbalisti Citizens k dispozícii tmavomodré trenírky a tmavomodré štulpne s belasými pásikmi. Spolu s tretími dresmi pre hráčov bolo uvedené aj brankárske oblečenie, ktoré je v podobnom prevedení. Pre gólmanov bola zvolená kombinácia mätovej zelenej a tmavej šedej.

Sedemnásobný anglický šampión už v uplynulom týždni spoznal aj svojich súperov v Lige majstrov. Zverenci Pepa Guardiolu sa predstavia v skupine A, kde ich čaká Paríž Saint-Germain, RB Lipsko a Club Bruggy. Prvý zápas odohrá Manchester na domácom štadióne proti nemeckému zástupcovi 15. septembra.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok