Tretie dresy Manchestru United 2021/2022

2021/2022 Adidas Liga majstrov Premier League
Autor: Myso

Druhý augustový týždeň priniesol aj skompletizovanie súprav Manchestru United. Zverenci nórskeho manažéra Oleho Gunnara Solskjæra budú mať okrem červených a belasých dresov k dispozícii aj modré oblečenie, doplnené čiernymi trenírkami a štulpňami.

Tretia súprava je inšpirovaná klubovými ikonami minulosti a súčasnosti. Tak ako si svoje postavenie legiend svojho času vybojovali Eric Cantona, či George Best, tak to v novej sezóne očakáva vedenie klubu aj od aktuálnych opôr United. Modro-čierne oblečenie je odkazom na náhradné dresy z ročníka 1993/94, kedy Manchester získal po prvýkrát v klubovej histórii double – víťazstvo v Premier League aj v FA Cupe.

Nové modré dresy majú výstrih známy z dizajnového prevedenia Condivo 21. Modro-čierne oblečenie oživujú na pleciach žlté prúžky a táto farba bola zvolená aj pre emblém partnera TeamViewer. Dvojfarebné logo Adidas dopĺňa tradičný farebný klubový znak. V pohárových stretnutiach budú mať na dresoch hráči žlté čísla, zatiaľ čo v Premier League to budú pre zmenu biele.

V treťom článku o oblečení Manchestru United pre sezónu 2021/22 je na čase spomenúť aj brankárov. Tí si v aktuálnom ročníku zachytajú v žltom prevedení gólmanskej verzie Adidas Condivo 21.

Červení diabli otvorili novú sezónu včerajším presvedčivým víťazstvom 5:1 nad Leedsom. Vicemajster predchádzajúcej edície Premier League sa predstaví tento ročník aj v Lige majstrov. Zloženie jej skupín bude známe po žrebe, ktorý je na programe 26. augusta.

Alternatívne kombinácie:

Tretie súpravy so žltými trenírkami (📸 Getty Images).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok