Tretie dresy Arsenalu 2021/2022

2021/2022 Adidas Premier League
Autor: Myso

Včera došlo k oficiálnemu predstaveniu tretích dresov Arsenalu pre blížiacu sa sezónu 2021/22. Nové modré oblečenie s originálnou textúrou v tvare bleskov si hráči londýnskeho klubu vyskúšajú už v piatkovom otváracom stretnutí Premier League proti nováčikovi z Brentfordu.

Podľa vyjadrenia dizajnérov nemeckej spoločnosti majú nové dresy odvážny dizajn, ktorý evokuje návrat do 90. rokov, no zároveň má moderný nádych. Blesky sú lemované červenými prúžkami, ktoré sú odkazom na hlavnú klubovú farbu. Na oblečení je prítomné aj dvojfarebné logo Adidas, ktoré taktiež odkazuje na obdobie spred 30 rokov.

Hráči budú mať tretie oblečenie doplnené modrými trenírkami a modrými štulpňami s trojicou bielych prúžkov. Gólmani si v nadchádzajúcom ročníku zachytajú v brankárskom modeli Adidas Condivo 21. Prvou voľbou by mala byť jeho zelená verzia, alternatívou je potom oranžová.

Arsenal si záver prípravy spestril súbojmi s ostatnými londýnskymi celkami. V rámci série nazvanej The Mind Series najprv nestačili zverenci Mikela Artetu na domácom trávniku na futbalistov Chelsea (1:2). Následne neuspeli ani v druhom stretnutí, v ktorom ich najtesnejším výsledkom zdolal Tottenham (1:0).

Alternatívne kombinácie:

Publikované 11. augusta 2021 a zaradené do
2021/2022 Adidas Premier League

📸 arsenaldirect.arsenal.com, instagram.com/arsenal a gettyimages.com

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok