Náhradné dresy Manchestru United 2021/2022

2021/2022 Adidas Liga majstrov Premier League
Autor: Myso

Piatok priniesol oficiálne predstavenie nových náhradných dresov Manchestru United. Zverenci Oleho Gunnara Solskjæra sa budú na súperových ihriskách predstavovať v belasom. Nové oblečenie je modernou interpretáciou ikonického náhradného dresu z rokov 1990-1992, ktorý je známy vďaka svojmu vzoru pripomínajúcemu snehovú vločku.

Podľa klubového vyjadrenia sú nové dresy inšpirované silou mládeže a výnimočnými úspechmi, ktoré je možné dosiahnuť ochotou postaviť sa za to, v čo veríte. Oblečenie s nápaditým belasým vzorom je skombinované s červenými prvkami. V červenej sú vyhotovené tri pruhy, logo spoločnosti Adidas i partnera Team Viewer ako aj klubový znak. Výstrih a zakončenia rukávov sú biele. Súpravu dopĺňajú modré trenírky a štulpne, na ktorých je použitý rovnaký vzor ako v prípade tričiek.

Pôvodné dresy z 90. rokov mali výraznejšiu textúru a taktiež aj viac modrej farby, ktorá bola zastúpená v okolí výstrihu i medzi tradičnými tromi pruhmi na rukávoch. Ikonické dresy preslávilo najmä vysoké víťazstvo 6:2 na pôde Arsenalu a rovnako aj triumf v Ligovom pohári v roku 1992, v ktorom Červení diabli zdolali gólom McClaira Nottingham Forest 1:0.

Náhradné dresy Manchestru United z rokov 1990-1992.

Prípravné obdobie využil Manchester zatiaľ na trojicu stretnutí, v ktorých okúsil všetky možné konce. Po víťazstve nad Derby County (2:1) nasledovala prehra s Queens Park Rangers (2:4) a naposledy remíza s Brentfordom (2:2). Nový ročník najvyššej anglickej súťaže štartuje pre United 14. augusta, kedy na domácom štadióne Old Trafford privíta Leeds.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok